DESPRE NOI
Noi suntem Roxana si Raluca si din 2013 organizam evenimente sub numele de Black Tie Events. Numele Black Tie Events este sugestiv si cuprinzator si l-am ales astfel incat sa acopere cele doua tipuri de evenimente pe care le organizam - private si corporatiste - si sa defineasca viziunea noastra in privinta evenimentelor.

Black Tie Events inseamna eleganta si simplitate, clasic si modern, formal si creativ in acelasi timp. Black Tie nu este doar simbolul unei petreceri formale, in alb si negru. Pentru noi, un eveniment Black Tie exprima distinctie, eleganta, creativitate punctata prin lucruri simple, detalii deloc intamplatoare, accente moderne imbinate intr-un context clasic.

Am inceput proiectul Black Tie Events tocmai pentru ca fiecare eveniment sa aiba povestea lui si sa ofere o experienta unica participantilor. Indiferent ca este vorba despre petrecerea de logodna, de o zi de nastere, de nunta sau de un team building, un workshop sau de o petrecere corporate, noi credem ca orice eveniment trebuie sa aiba un concept bine definit, o poveste a lui si ca fiecare element implicat in realizarea lui trebuie sa aiba o semnificatie, sa ofere o experienta beneficiarului.

Ce facem noi? Event planning si event management. Event planning inseamna ca dupa ce ne cunoastem un pic, la un ceai, la o cafea, va propunem un concept sau o tema pentru evenimentul vostru, iar event management inseamna ca ne vom ocupa de tot (da, chiar tot-tot) ce inseamna transpunerea in realitate a temei alese. Noi nu avem marturii, invitatii, decoratiuni sau aranjamente florale, dar vi le vom gasi pe acelea pe care vi le doriti. Daca inca nu stiti ce va doriti, nu este nicio problema! Vom descoperi impreuna.

Credem ca nu exista o singura reteta pentru evenimente si tocmai de aceea nu avem tematici pe care vi le propunem automat si nici o lista scurta de fotografi, videografi sau designeri florali pe care trebuie sa ii luati la pachet daca lucrati cu noi. Cand lucrati cu noi, nu trebuie nimic. Nu exista lucruri care trebuie facute si altele care trebuie evitate, exista doar lucruri care va plac si care va fac sa va simtiti in largul vostru.
©blacktie events 2013. All rights reserved.