Portofoliu
Corina & Mihai şi al lor „până la adânci bătrâneţi”
23
Mai
'15

Niciun cuplu nu seamana cu altul, dar asta nu e vreo revelație. Cu unii ne vedem cu destul de puțin timp înainte de nuntă, cu alții cu mai bine de un an înainte, fiecare dintre ele fiind mai mult sau mai puțin stresate, iar pregătirile mai mult sau mai puțin avansate. La Corina și Mihai a fost câte puțin din tot.

buchet-mireasa-nunta-mai


wedding-dance


 


Vorba cantecului... s-au vazut, s-au placut, ce rămâne de făcut?... Cum ce? Nunta :) Ei, simplu și nu prea. Parcă voiau să facă nunta, dar nici nu se grăbeau prea tare. După mai multe frământări de tipul „dacă ne hotărâm în decembrie, mai putem face nunta în mai?”, „vreau neaparat în mai... pentru bujori” sau „nu vreau nimic pretențios, mai am timp să mă gândesc?” ne-am apucat să facem și nunta, bineînțeles, în mai.
Nu am avut mult timp la dispozitie, dar lucrurile s-au legat destul de ușor, mai ales că așteptările au fost down to earth, fără drame inutile.


 


Am petrecut la Vatra Neamului cu


Buchete și lumânări de cununie - Eventi Bianchi


Foto - Genovia Fine Art Photography


Rochie - Natalia Vasiliev


Papetărie - Emilia


 

Vezi galeria foto
Alexandra şi Gabriel: Acea nuntă de poveste
11
Iul
'14

Știți nunta aceea de poveste la care visează de multe ori fetițele?! Da, cu rochie amplă, smoking, un cadru elegant, eventual și un pian sau un cvartet. Alexandra și Gabriel avut o astfel de nuntă elegantă, care să vorbească despre ei și care să creeze atmosfera perfectă pentru familia și prietenii lor.


Poate invitațiile nu au ieșit din prima așa cum ne-am dorit sau poate nu am găsit rapid resursele potrivite, dar nu în asta stă perfecțiunea și nu asta face ca nunta să fie mai puțin de poveste. Detaliile fine și pline de semnificații, lipsa compromisurilor, grija pentru toți cei implicați într-o nuntă și zâmbetele și gândurile bune de la final sunt cele care te fac să spui că a ieșit cum trebuia.

In general suntem foarte atente când alegem fotografii, iar la această nuntă i-am găsit foarte greu. Nu pentru că nu am fi avut de unde alege, dar i-am vrut pe cei mai buni pentru ei. I-am găsit, într-un final și li s-au potrivit perfect, dovada fotografiile grozave care au surprins extrem de fidel nu doar atmosfera nunții, dar și starea și relația frumoasă dintre Alexandra și Gabriel.
Clișeu sau nu, chiar a fost de poveste.

Ne-am distrat la Radisson Blu cu
Entertainment - FreeStay, Anna Lesko, Maria Dragomiroiu, Cvartet Anima
Flori - Maison Dadoo
Papetarie - Custom Paper Design
Foto - Ostafi Photography
Video - Balasa Films

Vezi galeria foto
Andra&Cristi: Rock&Roz
17
Mai
'14

Bucle blonde, bujori roz, coronițe cu miniroze... par a fi ingredientele unei nunți clasice cu Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos, nu? Nu chiar. Pentru că în spatele chipurilor „angelice” se ascund doi împătimiți de rock. Și uite așa, când credeai că ți-ai făcut treaba mai bine, totul a decurs frumos și „roz”... te trezești în mijlocul unei mulțimi care dansează pe hard rock, de te întrebi dacă nu cumva ai greșit nunta.

invitatii cu bujori


rock my wedding


rockbride


Nu, nu ai greșit-o, pentru că rozul merge foarte bine cu rock-ul. Lăsând gluma la o parte, a fost o nuntă de care ne amintim cu mare drag, pentru care am colaborat cu doi oameni minunați, care au avut încredere în noi când au ales să le organizăm cea mai importantă petrecere.


Rozul a fost la putere (invitații cu bujori roz, aranjamente florale cu bujori roz, elemente pentru decorul salii...roz), dar și mai importantă a fost atmosfera pe care mirii, alături de prietenii lor, au creat-o. Au știut să se simtă bine la nunta lor, să se distreze așa cum doar ei știu să o facă cu prietenii lor, să îndrăznească să aibă o nuntă a lor, croită după ei și nu după un tipar anume: o nuntă în rochie, smoking și converși, o nuntă unde invitații au îmbinat de minune horele clasice cu dansul pe hard rock și unde mirii „și-au făcut intrarea” pe Blue Jeans și nu în pași de vals. Și…ce credeți? They still and will live happily ever after :)


A fost o nuntă despre „fiecare face ce vrea și se simte bine”, după cum ne-a maărturisit mama Andrei la finalul petrecerii :)


nunta in conversi


 


Photo: Cristi Rosila


Papetarie: Emilia
Wedding props: Bows & Pies Design
Locatie: Steaua Apelor, Tulcea
Aranjamente florale & decoratiuni mese: Regal Mariage
Planning & coordination: Black Tie Events

Vezi galeria foto
Despre nunţile în extrasezon, cu bune şi cu rele
16
Ian
'14

Cu Elena și Sertac am încheiat sezonul nunților din 2013. Ne-am cunoscut, ne-am plăcut și ce a mai rămas de făcut decât să organizăm o nuntă în 3 săptămâni. Da, ați înțeles bine, 3! Știți cum stă treaba, where is a will, there is a way, așa că ne-am pus pe treabă. Ce a ieșit la final de noiembrie, vedeți aici sau aici.


O nuntă în extrasezon e la fel de frumoasă ca una din plin sezon, pentru că distracția alături de cei dragi nu ține de anotimp, ci de voi. Dacă locul în care doriți să vă organizați neapărat petrecerea este disponibil doar în ianuarie sau dacă ziua respectivă are o semnificație aparte pentru voi, go for it!


Desigur, sunt mulți factori de care ar trebui să țineți cont atunci când alegeți data pentru nunta voastră, iar dacă vă tentează ideea unei petrecei în extrasezon, ar trebui să știți că nu e neapărat mai simplu sau mai ieftin de organizat. Furnizorii implicați în organizarea de nunți au evenimente și în perioada noiembrie-aprilie, astfel că nu ar fi bine să lăsați planificarea pe ultima sută de metri, bazându-vă pe disponibilitatea lor.


În privința costurilor, de asemenea, e discutabil. Este posibil să obțineți anumite reduceri, dar în principal, munca depusă de un fotograf/videograf este la fel indiferent de sezon, aranjamentele florale costă la fel sau poate mai mult. Ați înțeles ideea.


Dacă vreți să povestim mai multe, lăsați-ne un mesaj la office@blacktie-events.ro.

nunta noiembrie

Vezi galeria foto
Târgul de nunţi şi wedding planner-ul
12
Ian
'14

Nu am uitat de promisiunea de a va împărtăși experiența participării la târgul de nunți din noiembrie 2013 și iată-ne puse pe povestit. Sa incepem cum trebuie... cu finalul {#emotions_dlg.wink}: târgul de nunți și wedding planner-ul nu au foarte multe lucruri în comun, cel puțin nu acum și aici, dar cine știe cum vor evolua lucrurile?


Ce nu au in comun? Pai... publicul tintă?! Un târg de nunți reprezintă o ocazie excepțională să cumperi o rochie de mireasă la reduceri, să cauți verghetele, să obții o ofertă bună pentru locație. Decorațiuni, invitații și mărturii găsiți din plin.

Un wedding planner nu vinde, însă, nici rochii, nici invitații, nici mărturii. Vinde idei și timp! Cei care vin la târg nu caută întotdeauna idei și nici timp, caută cea mai bună ofertă pentru serviciile mai sus enumerate. Sunt și excepții, bineințeles, dar le poți număra pe degete.


Nu regretăm, însă, participarea pentru că per ansamblu, a fost o experiență pozitivă. Chiar dacă nu ne-am găsit locul, am cunoscut oameni drăguți cu care sperăm să avem colaborări cât mai frumoase pe viitor.


Dacă sunteți curioși să vedeți ce idei „am vândut” noi la târg, vă așteptăm pe blog-ul nostru.

Vezi galeria foto
Black Tie Events la targul Mariage Fest- Noiembrie 2013
01
Noi
'13

Un preview de la Targul Mariage Fest, editia 1-3 Noiembrie 2013


Revenim cu povestea :)


nunta tematica, tematica nunta, decoratiuni nunta


buchet mireasa, aranjamente florale evenimente, tematica nunta


decor evenimente, aranjamente evenimente, tematica evenimente


concept evenimente, nunta tematica, decor evenimente, evenimente personalizate


Concept&Decor- Black Tie Events


Aranjamente florale: Olla Floral Art

Petrecere pentru copii- Mickey Mouse şi Darth Vader
24
Mai
'13

Mickey Mouse și Darth Vader s-au întâlnit la o petrecere pentru copii, organizată de către Black Tie Events, în luna aprilie 2013. Proiectul a fost unul foarte drag nouă, cu atât mai mult cu cât a fost prima petrecere pentru copii organizată de noi.


A fost o experiență minunată, care ne-a învățat că cei mai "pretențiosi clienți" sunt copiii, dar o experiență pe care am repeta-o cu mare drag.


Mai multe despre ”marea confruntare a eroilor” puteti gasi pe blogul nostru sau pe
Facebook


Concept& design: Black Tie Events


Event planning& event management: Black Tie Events


Candy Bar: Home Made Candy Bar


Foto: Allout Concepts

Vezi galeria foto
Black Tie Events la târgul de nunţi
16
Apr
'13

Black Tie Events la Mariage Fest.


Primul contact cu un târg de clasic de nunți și o prezentare atipică alături de partenerii noștri (Anotimpuri Florale, HomeMade Candy Bar, Valmand).


Un proiect fără inserții de dantelă, satin și tafta. Un alt fel de a ilustra conceptul din spatele evenimentului.


”Picture Perfect” :)

Aruncă o privire

Vezi galeria foto
©blacktie events 2013. All rights reserved.