Portofoliu
Târgul de nunţi şi wedding planner-ul
12
Ian
'14

Nu am uitat de promisiunea de a va împărtăși experiența participării la târgul de nunți din noiembrie 2013 și iată-ne puse pe povestit. Sa incepem cum trebuie... cu finalul {#emotions_dlg.wink}: târgul de nunți și wedding planner-ul nu au foarte multe lucruri în comun, cel puțin nu acum și aici, dar cine știe cum vor evolua lucrurile?


Ce nu au in comun? Pai... publicul tintă?! Un târg de nunți reprezintă o ocazie excepțională să cumperi o rochie de mireasă la reduceri, să cauți verghetele, să obții o ofertă bună pentru locație. Decorațiuni, invitații și mărturii găsiți din plin.

Un wedding planner nu vinde, însă, nici rochii, nici invitații, nici mărturii. Vinde idei și timp! Cei care vin la târg nu caută întotdeauna idei și nici timp, caută cea mai bună ofertă pentru serviciile mai sus enumerate. Sunt și excepții, bineințeles, dar le poți număra pe degete.


Nu regretăm, însă, participarea pentru că per ansamblu, a fost o experiență pozitivă. Chiar dacă nu ne-am găsit locul, am cunoscut oameni drăguți cu care sperăm să avem colaborări cât mai frumoase pe viitor.


Dacă sunteți curioși să vedeți ce idei „am vândut” noi la târg, vă așteptăm pe blog-ul nostru.

Vezi galeria foto
©blacktie events 2013. All rights reserved.