Portofoliu
Despre nunţile în extrasezon, cu bune şi cu rele
16
Ian
'14

Cu Elena și Sertac am încheiat sezonul nunților din 2013. Ne-am cunoscut, ne-am plăcut și ce a mai rămas de făcut decât să organizăm o nuntă în 3 săptămâni. Da, ați înțeles bine, 3! Știți cum stă treaba, where is a will, there is a way, așa că ne-am pus pe treabă. Ce a ieșit la final de noiembrie, vedeți aici sau aici.


O nuntă în extrasezon e la fel de frumoasă ca una din plin sezon, pentru că distracția alături de cei dragi nu ține de anotimp, ci de voi. Dacă locul în care doriți să vă organizați neapărat petrecerea este disponibil doar în ianuarie sau dacă ziua respectivă are o semnificație aparte pentru voi, go for it!


Desigur, sunt mulți factori de care ar trebui să țineți cont atunci când alegeți data pentru nunta voastră, iar dacă vă tentează ideea unei petrecei în extrasezon, ar trebui să știți că nu e neapărat mai simplu sau mai ieftin de organizat. Furnizorii implicați în organizarea de nunți au evenimente și în perioada noiembrie-aprilie, astfel că nu ar fi bine să lăsați planificarea pe ultima sută de metri, bazându-vă pe disponibilitatea lor.


În privința costurilor, de asemenea, e discutabil. Este posibil să obțineți anumite reduceri, dar în principal, munca depusă de un fotograf/videograf este la fel indiferent de sezon, aranjamentele florale costă la fel sau poate mai mult. Ați înțeles ideea.


Dacă vreți să povestim mai multe, lăsați-ne un mesaj la office@blacktie-events.ro.

nunta noiembrie

Vezi galeria foto
©blacktie events 2013. All rights reserved.