Portofoliu
Andra&Cristi: Rock&Roz
17
Mai
'14

Bucle blonde, bujori roz, coronițe cu miniroze... par a fi ingredientele unei nunți clasice cu Ileana Cosânzeana și Făt-Frumos, nu? Nu chiar. Pentru că în spatele chipurilor „angelice” se ascund doi împătimiți de rock. Și uite așa, când credeai că ți-ai făcut treaba mai bine, totul a decurs frumos și „roz”... te trezești în mijlocul unei mulțimi care dansează pe hard rock, de te întrebi dacă nu cumva ai greșit nunta.

invitatii cu bujori


rock my wedding


rockbride


Nu, nu ai greșit-o, pentru că rozul merge foarte bine cu rock-ul. Lăsând gluma la o parte, a fost o nuntă de care ne amintim cu mare drag, pentru care am colaborat cu doi oameni minunați, care au avut încredere în noi când au ales să le organizăm cea mai importantă petrecere.


Rozul a fost la putere (invitații cu bujori roz, aranjamente florale cu bujori roz, elemente pentru decorul salii...roz), dar și mai importantă a fost atmosfera pe care mirii, alături de prietenii lor, au creat-o. Au știut să se simtă bine la nunta lor, să se distreze așa cum doar ei știu să o facă cu prietenii lor, să îndrăznească să aibă o nuntă a lor, croită după ei și nu după un tipar anume: o nuntă în rochie, smoking și converși, o nuntă unde invitații au îmbinat de minune horele clasice cu dansul pe hard rock și unde mirii „și-au făcut intrarea” pe Blue Jeans și nu în pași de vals. Și…ce credeți? They still and will live happily ever after :)


A fost o nuntă despre „fiecare face ce vrea și se simte bine”, după cum ne-a maărturisit mama Andrei la finalul petrecerii :)


nunta in conversi


 


Photo: Cristi Rosila


Papetarie: Emilia
Wedding props: Bows & Pies Design
Locatie: Steaua Apelor, Tulcea
Aranjamente florale & decoratiuni mese: Regal Mariage
Planning & coordination: Black Tie Events

Vezi galeria foto
©blacktie events 2013. All rights reserved.