Portofoliu
Alexandra şi Gabriel: Acea nuntă de poveste
11
Iul
'14

Știți nunta aceea de poveste la care visează de multe ori fetițele?! Da, cu rochie amplă, smoking, un cadru elegant, eventual și un pian sau un cvartet. Alexandra și Gabriel avut o astfel de nuntă elegantă, care să vorbească despre ei și care să creeze atmosfera perfectă pentru familia și prietenii lor.


Poate invitațiile nu au ieșit din prima așa cum ne-am dorit sau poate nu am găsit rapid resursele potrivite, dar nu în asta stă perfecțiunea și nu asta face ca nunta să fie mai puțin de poveste. Detaliile fine și pline de semnificații, lipsa compromisurilor, grija pentru toți cei implicați într-o nuntă și zâmbetele și gândurile bune de la final sunt cele care te fac să spui că a ieșit cum trebuia.

In general suntem foarte atente când alegem fotografii, iar la această nuntă i-am găsit foarte greu. Nu pentru că nu am fi avut de unde alege, dar i-am vrut pe cei mai buni pentru ei. I-am găsit, într-un final și li s-au potrivit perfect, dovada fotografiile grozave care au surprins extrem de fidel nu doar atmosfera nunții, dar și starea și relația frumoasă dintre Alexandra și Gabriel.
Clișeu sau nu, chiar a fost de poveste.

Ne-am distrat la Radisson Blu cu
Entertainment - FreeStay, Anna Lesko, Maria Dragomiroiu, Cvartet Anima
Flori - Maison Dadoo
Papetarie - Custom Paper Design
Foto - Ostafi Photography
Video - Balasa Films

Vezi galeria foto
©blacktie events 2013. All rights reserved.